Mail instellen Android

Support Portal  »  Helpdesk  »  Viewing Article

Dit artikel beschrijft hoe u een Android mobiel kunt configureren voor Hosted Exchange.

U dient eerst de DNS instellingen in uw domeinnaam te hebben voltooid, deze dient minimaal 4 uur voor aanvang van de onderstaande configuratie instellingen te zijn voltooid.

Stap 1
Ga naar de instellingen van uw email;
- vul uw Exchange mail adres en bijbehorend wachtwoord in en klik op "inloggen".

Stap 2
De gegevens worden gecontroleerd, hierna verschijnt een scherm waar u een keuze uit de mail account types moeten maken.
- Kies voor Microsoft "Exchange ActiveSync".

Stap 3
De account gegevens worden opgehaald.
- Vul in het daarop volgende scherm de Exchange Server in: mobile.cloudorb.com;
- Druk op "Volgende";

Stap 4
Nu worden de inkomende server instellingen gecontroleerd.
- U krijgt nu een melding te zien "Beheer externe beveiliging", klik op "OK".

Stap 5
Klik in het volgende scherm op "Inschakelen" om de beheerder te activeren.

Hierna is het account volledig geconfigureerd en te gebruiken in combinatie met Hosted Exchange.