Hosted Exchange mailbox wachtwoord wijzigen

Stap 1
- Vouw in het linker menu "Service Beheerder" uit en kies voor"Exchange Hosting";
- Selecteer vervolgens "Exchange Accounts" in het menu, waarna het onderstaande scherm opent.

AvatarHandler.ashx?fid=131952&key=2881118692

Stap 2
- Selecteer het tabblad "Mailboxen" en klik op de mailbox welke dient te worden aangepast.

AvatarHandler.ashx?fid=131953&key=3824266634

Stap 3
- Klik op het tabblad toestemmingen en selecteer "Wachtwoord instellen"

AvatarHandler.ashx?fid=131954&key=1348829257
- Vul het nieuwe wachtwoord 2 x in en sla op door te klikken op "Wachtwoord instellen";
- Let Op: de functie om het nieuwe wachtwoord te verzenden per e-mail is uitgeschakeld.