There was a problem loading the comments.

voordelen van een domein bij iXL

Support Portal  »  Helpdesk  »  Viewing Article

  Print
Wanneer je wilt vergelijken bij welke hostingpartij je het beste je domeinnaam kunt registreren dan wordt het al snel onoverzichtelijk: De ene partij heeft de kosten van een domeinnaam inbegrepen bij het hostingpakket, een andere rekent het eerste jaar geen kosten, en weer andere partijen stunten met hele lage prijzen voor de eerste paar maanden / jaren en daarna stijgt de prijs ineens exponentieel!
Bij ons zijn de prijzen voor domeinnamen heel transparant. Op https://www.ixlhosting.nl/domeinen/ zie je de prijzen die we voor de 3 meest gebruikte domeinnaamextensies - of tld's - vragen, en via onze domeinchecker kun je per domein meteen zien welke prijs er voor gerekend zal worden.

Domeinnaam en hosting bij verschillende partijen - wel mogelijk, niet altijd handig

Technisch gezien heb je bij ons gewoon de mogelijkheid om je domeinnaam te registreren via een andere partij dan iXL Hosting. Desondanks is het vaak handiger om je domeinnaam ook onder te brengen bij iXL Hosting. Als je je diensten bij verschillende partijen onderbrengt dan wordt het bijvoorbeeld al snel onoverzichtelijk, en vooral bij verhuizingen, certificaat aanvragen / verlengingen, en foutmeldingen kun je tegen problemen aanlopen als je je diensten verspreid hebt over meerdere partijen.

Je domeinnaam bij iXL - gemak en overzicht voor een voordelige prijs

Een domeinnaam bij ons registreren als je ook je andere diensten bij ons afneemt heeft onder andere deze voordelen:
  • je hoeft nooit lang na te denken: voor alles bel je met iXL Hosting
  • altijd rechtstreeks support via ons
  • je hoeft geen ingewikkelde DNS constructies op te zetten: wij zorgen gewoon voor de juiste instellingen voor website en e-mail
  • het instellen of verlengen van een SSL certificaat op je website loopt gemakkelijk via ons
  • je vergeet niet zomaar een dienst op te zeggen of te verlengen omdat die bij een andere partij loopt
  • er zijn geen verborgen facturen
  • transparante kosten en voor de prijs hoef je het echt niet te laten!

Related Articles

© iXL Hosting